Sve ima svoju cenu!

Opet sam propustila sunčan dan. Opet. Opet sam birala da jutranju šetnju skratim da bih se vratila kući ranije. Zašto? Zato što iza Moje zvezde za spavanje mora da stoji osoba koja je pre svega odgovorna, voli svoj posao i ne smeta joj da sunčan dan zameni sa komunikacijom sa jednom mamom kojoj baš u tom trenutku treba savet, topla reč ili više informacija. Iza Moje zvezde za spavanje stoji i preduzenik koji nema prava na grešku, nema slobodan dan, ne sme da duguje. Moja zvezda za spavanje ima svoj tim koji vredno radi na unapređenju. Dve žene koje sa puno ljubavi hekla, momak IT koji brine o platformi, lozinkama, web shopu. Tim ljudi pored mene je radio na tome da priče imaju dobar zvuk i dobre efekte.

Ali to ima svoju cenu!

Moj zadatak je da Vam dam prave informacije, inspirišem, budem na usluzi, pospem čarobni prah u kutiju koja stiže kod Vas i pošeljem malo ljubavi, bar onoliko koliko kutija može da primi. Moja Zvezda za spavanje od svog početka pa do sada ima preko 35 korisnika, što je za period od mesec dana predivna informacija na kojoj sam beskrajno zahvalna.

Ali i to ima svoju cenu!

Iskreno, dala sam sve od sebe da bude dobra podrška.

Da li Moja Zvezda za spavanje sme da greši? Da li Moja zvezda ima Slobodan dan? Da li sme da se ne dopadne? Da li sme da ne bude dovoljno dobra? Sme. Dajem joj dozvolu da bude ono što jeste. Za nekog posebna, za nekog obična igračka koja će zavrsiti u korpi ili fioci za igračke.

Ali i to ima svoju cenu!

Da li Vi smete da pogresite? Naravno.

Ne možemo birati našu decu, ali možemo izabrati sadržaj koji će ona konzumirati. Ako želite da neko veče provedete bez bajke gde je lovac zaklao zeca ili bez crtanog filma na velikom ekranu Moja Zvezda za spavanje će biti idealna za vas.

Lovac je zaklao zeca, zla maćiha je mučila decu…

Koje vrednosti pružimo našoj deci imaće svoju cenu u budućnosti. Zato investirajte na vreme.

Investicija za moju zvezdu za spavanje je 5.800rsd I BESPLATNA DOSTAVA na teritoriji Srbije i ona ima svoju cenu koja podrazumeva Zvezdu (ručni rad) biljno jastuče koje može da se hladi i greje, kartice za istezanje, lozinku za platformu u koja trenutno ima 15 priča koje su praćene vežbama disanja, vežbama istezanja, vežbama svesne pažnje itd.

Vaši komentari, kritike, sugestije i pohvale za mene NEMAJU CENU I MNOGO mi znače pa vas molim da tako nastavite!

Od Srca Marija Relax Kids

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Poruči i ti svoju Zvezdu za spavanje