Moja Zvezda za spavanje

Ko sam ja? Moja vizija i misija?

Moje ime je Marija Stevanović prvi sam licencirani trener Relax Kids programa na našim
prostorima i iza sebe imam oko 5.000 Relax Kids radionica!

Aktivno se bavim temom opuštanja dece, a posebnu pažnju sam posvetila uzrastu dece od 3 – 7 godina.

Saradnje: PU Naš vrtić, PU Dečije carstvo, PU Amigosi, PU Mali Istraživači, PU Iskra, PU Vrtic mojih snova, 
PU Panda, PU Kutak, PU Klincograd, PU Azbukica,

Zašto ?
Osetila sam potrebu da istražim još jedno polje koje se bavi
samostalnim uspavljivanjem dece koji postaje sve veći izazov danas, a izazov potiče od raznih spoljnih uticaja, previše informacija, trenutne situacije koja ne dozvoljava detetu da se opusti, relaksira i zaspi. Moja misija je da sve veći broj dece usvoji koncept samotalnog opuštanja, slobodnog vremena i samostalnog uspavljivanja kroz tehnike opuštanja koje između ostalog primenjujem na svojim radionicama. Poslednjih godina na svoje radionice uvela sam dodatne rekvizite na koje su deca lepo reagovala jer kao kinestičarima je važno da imaju nešto opipljivo i konkretno, i tako je nastalo koncept „Moja Zvezda za spavanje!“

Šta je "Moja Zvezda za spavanje"?

Moja Zvezda za spavanje je proizvod izrađen od pamučnog konca sa antialergijskim punjenjem koja je ručni rad kreiran sa puno ljubavi i po meri Vašeg deteta.

Pored Moje zvezde za spavanje kao dodatna podrska je i biljni jastučić sa mirisom lavande za samomasažu kao
i kartice za istezanje pre spavanja.

Platforma i Moja Zvezda za spavanje je kreirana za predškolski uzrast dece, ali sam sigurna da mogu uživati sve generacije.

Održavanje: Zvezda (ručno pranje), jastučić zagrevati uz posebnu pažnju!
Dimenzije: Zvezda oko 22cm,  biljni jastučić 11x11cm

Kako funkcioniše Moja Zvezda za spavanje?

Moja Zvezda za spavanje je osmišljena da bude glavni akter u opuštanju gde dete prati jasne instrukcije Zvezde koja vodi kroz igre, tehnike opuštanja i vizualizacije. Priče i vežbe su osmišljene tako da ne mora da prati tok radnje nego se pusta po osećaju. Svaka priča pomaže detetu da se poveže sa Zvezdom i dodatno razvije empatiju.

Sve priče praćene su muzikom za opuštanje, tehnikama za opuštanje poput vežbica disanja, vežbe svesne pažnje, pričama o zahvalnosti, afirmativnim pričama za devojčice i dečake.

Trenutno platformu čine 15 priča i dva videa sa obajašnjenjem za roditelje i decu. Platforma je sklona dopuni materijala. A krajnji cilje je kvalitetno provedeno vreme pre spavanja i samostalna primena.

Želite da saznate više?

Poruči i ti svoju Zvezdu za spavanje