Moja zvezda

U vremenu u kojem živimo, postoji sve veći broj dece koji ima izazov da se opusti a samim tim da se uspava. Godinama unazad mi u večernjim časovima koristimo dve poznate metode a to su crtani filmovi I čitanje priči I bajki. Toliko pričamo o tim ekranima a opet možda baš kada nije to zgodno pustimo crtani film koji može kod deteta ponekad izazove uzbuđednje usled nekog bitnog događaja u crtanom filmu, ali bajke I mamin topli zagrlaj je već nešto mnogo lepše I prihvatljivije. Hajde, da posmatramo I iz ovog ugla jedne mame koja 365 večeri čita bajke I priče, I ponekad se desi da ne može. Nije mama uvek ok da pročita priču bez greške, sa akcentom, sa dikcijom koja daje lepotu toj bajci . Možda je I jednoj mami je potrebna podrška u tim večernjim časovima a da pri tome ne pomisli da je zbog toga loša.

Dakle, dolazimo do toga da Moja Zvezda za spavanje nije samo podrška deci, već i roditeljima. Moja Zvezda za spavanje predstavlja podršku kod uspavljivanja i opuštanja dece, kao I način za kvalitetno vreme pre spavanja!

Moja zvezda za spavanje predstavlja spoj tradicionlnog I savremenog pristupa. Paket se sastoji od Zvezde, biljnog jastučića, kartica za istezanje dok drugi deo savremenog dela predstavalja prva platforma za opustanje dece. Moja zvezda za spavanje je osmišljena da bude glavni akter u opuštanju I uspavljivanju gde dete prati jasne instrukcije zvezde koja vodi kroz igre, tehnike opuštanja I vizualizacije.Price I vežbe su osmišljene tako da ne mora da prati tok radnje nego se pušta po osećaju. Svaka priča pomaže detetu da se poveze sa zvezdom I dodatno razvije empatiju . Sve priče praćene su muzikom za opuštanje, tehnikama za opuštanje poput vežbica disanja, vežbe svesne pažnje, pričama o zahvalnosti, afirmativnim pričama kreiranom za devojčice I dečake .

Proizvod je keiran od najkvalitenih prirodnih matrijala.  Zvezda je ručni rad I napravljena je o pamučnog konca sa antialgijskim punjenjem, jastučić je sašiven od najkvalitnijeg norveskog pamuka sa priznatim sertifikatom da na tkanini ne postoje hemikalije, punjen žitaricama I cvetovima lavande koji može da se greje I hladi, namenjen za masažu pre spavanja I kartice koje služe za istezanje pre spavanja I koje prate priču sa platforme.

Za sada je promotivni period nakon koga sledi širenje platforme sa još audio I video sadražaja. Platformu trenutno čini 10 priča audio formata koje su dovoljne za povezivanje deteta I zvezde!

Za koga je Moja zvezda za spavanje? Za mame koje razumeju potrebu uživanja opuštanja u svakodnevnom životu, ali ne znaju način kako da inspirišu decu u tom pravcu. Paket je pogodan za decu koja imaju poteškoće u opuštanju, imaju noćne more, plaše se mraka, žele da se upspavljuju samostalno. Moja Zvezda za spavanje je dobra investicija za one mame koje puno rade i po nekad bi umesto crtanog filma detetu dala zvezdu i bila u miru jer njeno dete radi nešto korisno za sebe. Ovo je za ono dete koje odrasta sa bakom ili tatom kojima fali majčiski zagrljaj i ljubav. Ovo je za onu decu koja su stidljiva, zatvorena u iskazivanju emocija, za decu koja vole da maštaju, sanjanju i osećaju. Moju Zvezdu za spavanje mogu da razumeju mame koje su uveliko u ličnom razvoju, koje se bave jogom i alternativnim tehnima za lepši i zdraviji život. Takođe, za roditelje koji biraju kvalietet i prirodne materijale i razumeju značaj. Topla preporuka je za visoko senzitivnu decu!

Za koga nije zvezda za spavanje?

Za one roditelje koji I dalje veruju da su cratni filmovi jedini način, za one koji detetu gomilaju igračke bez svrhe, za one koji nisu spremni za novi pristup i siguran put ka srećnom odrastanju. Nije za male bebe i decu do 2,5 godine.

Koji uzrast i kako poručiti?

Sve zavisi od deteta I procene reditelja. Najmladji korisnici su deca o 2,5 godine koje rade uz podršku rooditelja, dok  najstariji korisnik ima 10 godina I njemu prija.

Moja topla preporuka je za decu od 3 -7 godina

 

Marija Stevanovic,
Licencirani trener Relax Kids

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Poruči i ti svoju Zvezdu za spavanje