Čekam sledeći znak, jer VERUJEM U ŽIVOT

Želim da podelim sa vama priču iz 2016. godine u kojoj govorim o tome da kada smo spremni za promenu ona se I dogodi. Znala sam da ću ovaj tekst u jednom trenutku podelti I sa vama, kao tada sa pratiocima, sada ugašene stranice, “Tajna života je da se usudiš”

Tajna Života Je Da Se Usudiš by MarijaS.

Kada deci pričam o ribici koja ispunjava želje, ne pričam im o tome zato što je to lepo ili želim da ih zavaravam, ne, naprotiv! Smešno je znam, ali ja verujem da neka zlatna ribica čuje naše želje, ali ih čuva, sve dok ne budemo spremni da ose one ostvare.

Ko još nije spreman da mu se želja ispuni? Naše svesno jeste, ali naše blokade, uverenja, sistem vrednosti negde zakopani u nesvesno ne dozvoljavaju da se one ispune. Da li se slažete?

U svakom slučaju pročitajte moju priču pre 4 godine, kada sam sprovela tek svoju 4 radionicu Relax Kids dok sam se suočavala sa ozbiljnim odlukom da li da poslušam srce I krenem u nepoznato ili ostanem na tadašnjem poslu I redovnim prihodimna.

Jasno vam je koliko sam hrabrosti, volje I ljubavi nosila u sebi. U nastavku pročitajte moju priču.

Tajna Života Je Da Se Usudiš by MarijaS.

 09. октобар 2016.

Megali Amos i Grčka kao znak

Dragi svi,

Želim sa vama da podelim priču koja objašnjava da je život veličanstven, velikodušan i pun znakova koji nam ukazuju na naš put.

Čarolija počinje posle mog godišnjeg odmora, na ostrvu Skiatos, koje je bilo i moje prvo letovanje sa voljenim mi bićem.

Poslednji dan, u jutarnjim časovima, poželela sam da odem na plažu sasvim sama i da pored obale budem u miru sa sobom, da meditiram i zahvalim se obliznjoj Megali Amos plažii, koja nam je učinila nezaboravnim naš boravak.

Došla sam na plažu tog jutra , osetila neverovatan mir, jedino sto je objašnjavalo da je juče postajalo, bili su otisci ljudskih stopala i poneki otisak psećih šapa u pesku.

Osećaj lepote, mira i blagoslova pamtiću do kraja života. Pored tolike zahvalanosti i sreće tada, nisam mogla da umirim misli I to šta me čeka kada se vratim na posao, koji počinje da me zamara, gde se osećam nezadovoljno…ali avaj, čuda se dešavaju, kao i meni sada. Odustala sam od tih nepotrebnih misli tada I samo kao nit mi prođe ..biće sta mora da bude i neizostavna recenica koja je postala sastavni deo mog zivota u mojoj glavi pojavila se afirmacija VERUJEM U ŽIVOTNI PROCES I SVE SE DEŠAVA ZA MOJE DOBRO.

Ušla sam u vodu, dok je more bilo još uvek mirno i volela bih da nikad ne zaboravim lepotu tok trenutka.

Nedelju dana nakon mog dolaska pozvala me je drugarica i rekla da stiže nesto sjajno u našu zemlju, program za decu Relax kids koji vodi Svetlana koja zivi na Santoriniju, Grcka.

Prva pomisao mi je bila More mi je poslalo rešenje. Ja to moram da prihvatim , kao iz topa sa, donela tu odluku. Jedva sam čekla početak septembra, ali sam negde bila u strahu sa predstojecim novim poslom koji treba da obavljam u svojoj firmi. U oba slučaja bilo je potrebno usuditi se, i izaci iz zone konfora i reci Ja to mogu.

Nedelju dana pre seminara Relax kids, dobila sam nova zaduženja na poslu, i obe stvari su mi bile tako nove da nisam znala kako cu dati svoj maksimum u oba posla ili kako već da nazovem.

Mesec dana nakon svih mojih pocetaka na poslu koji obavljam sada, bio je dogadjaj u znaku Grckih dana, slike Santorinija sa svih strana, objekat je bio nekako ispunjen Grckom, a danas u 18h održavam svoju ćetvrtu radionicu kao potvrdu za licencu Relax Kids trenera na temu Morska avantura. Mogu sada da kažem samo More hvala ti, Sunce hvala ti, Megali Amos Hvala ti, Svetlana Hvala ti.Relax Kids , Hvala…. Hvaala ti živote.

Ostalo je sada samo da biram da li idem utabanim stazama i ponekom živom blatu ili biram trnovit i nov put ali sa puno osmeha i radosti. Čekam sledeci znak, jer VERUJEM U ŽIVOT.

Znakovi su svuda oko nas, samo zavisi da li ćemo želeti da ih vidimo ili ne.

Volim vas,

Marija Stevanovic

Nadam se da vam je priča bila inspirativna a do tada Čekam sledeći znak, jer VERUJEM U ŽIVOT!

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Poruči i ti svoju Zvezdu za spavanje