Nedelja je rezervisana za porodična okupljanja

 

Živi se brzo. Ja navijam za nešto malo drugačije. Navijam za trenutke mira svakog dana. Baš ponedeljkom. Porodica je „gnezdo“ tamo gde smo se ispileli, tamo gde nas poznaju sa i bez „perija“ . Perije za mene je skup naučenog, navika, uverenja, vaspitanja…Divno je imati porodicu. Bar jednu. Ili bar ideju  o tome da porodica o kakvoj ja mastam zaista postoji. Neki slobodni ljudi su mi rekli da nisam kompetentna da pišem o nečemu što mi je „nepoznato“ jer nemam svoju porodicu i nisam još uvek majka. Pa, šta! Bitno je,  da sam ja u redu sa tim i da naravno imam porodicu iz koje sam potekla, pa mogu da pričam na osnovu modela koji imam.

Svoju inspiraciju pronalazim u jednom lokalu tik pored moje zgrade i parka u kojem sam se igrala i rasla. Volela sam da pijem vodu onako znojava i crvena od trčanja i skakanja sa drugaricama. Danas ga zovu Monument. Spomenik.

Jedan mali andjelak sa kikicama nametljivo mi uputucuje simpatije svojim osmehom i pruženim rucicama koje bi da grle. Znam jedno. Ona je ljubav. Ljubav svojih roditelja. Ljubav svih nas. Zato mi je predivno u njihovom društvu.

Elem, poruka ovog mog teksta je da sam ja podrška porodice i da mi je misija da Relax Kids programom pomognem deci i porodicama da se osećaju pre svega zadovoljno, smireno i bez stresa, a samim tim želim da provode što više vremena zajedno.

Za srećne porodice,

Marija Relax Kids

 

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Poruči i ti svoju Zvezdu za spavanje